Lied -SÄVELLYSKILPAILU 2017
In English

Kilpailuteosten toimittaminen

Sävellykset tulee lähettää 15.9.2017 mennessä (postileiman päiväys riittää) anonyymisti, nimimerkillä varustettuna osoitteeseen:

Yrjö Kilpinen-seura
Nervanderinkatu 9 A 12
00100 Helsinki

Kilpailuteoksessa ei saa olla näkyvissä mitään säveltäjän tunnistetietoja. Runoilijan nimi ja mahdollinen julkaisu, josta teksti on peräisin, tulee ilmoittaa.

Materiaali toimitetaan neljänä kappaleena joko nuotinnusohjelmalla tulostettuna tai selkeästi paperille kirjoitettuna aineistona. Mukaan liitetään suljettu, säveltäjän nimimerkillä varustettu kirjekuori, joka sisältää nimimerkin henkilö- ja yhteystiedot.

Loppukilpailuun hyväksyttyjen säveltäjien nimet julkistetaan vasta loppukilpailukonsertissa. Tuomaristo saa tietoonsa osallistuneiden säveltäjien nimet vasta, kun kilpailun tulokset on päätetty. Kilpailuun lähetettyjä teoksia ei palauteta. Järjestäjä ei korvaa kilpailuun osallistumisesta aiheutuvia kuluja.

Loppukilpailuun hyväksyttyjen teosten säveltäjät kutsutaan loppukilpailukonserttiin. Palkinnon saaminen edellyttää, että säveltäjä tai hänen valtuuttamansa edustaja ottaa palkinnon vastaan loppukilpailukonsertissa henkilökohtaisesti.